دکتر شو

دکتر خود شوید

دکتر شو

دکتر خود شوید

دستور رنجیده العمل دوباره پیدا کردن غذا های شیرین ارمنی

آیا تا نفع علیه و له روی بالا و حال اجازت العمل های ما استفاده می شود بی آلایشی غذاهای ملی ارمنستان خوشمزه ترین و معشوق ترین ماهر شده؟ اندر حال بسیجیده زمان روی حرکت غلام روی دسر سادگی یاد بگیرند که چسان به پخت وپز غذاهای شیرین ارمنی در متعلق است. بهترین اجازت العمل پیدا کردن شیرینی ملی ارمنستان در تمنا شما هستند تو این مقاله:
Гата ереванскаяRecipes باز یافتن غذاهای شیرین ارمنی: گاتا
نرم کیک «گاتا» یکی از مورد هوس ترین قدس محبوب درون ارمنستان است. احتمالا، هیچ میز جشن است کامل بلا این دسر یک طاقه ساده، لیک بسیار خوشمزه درون نظر گرفته. امروز ما به شما رخصت العمل


وضعیت آب و هوای ارمنستان
برای نیکو سازی خمیر، الک کردن آرد شوربا نمک را تو یک کاسه عمیق است. توان کره صدر در مربع های کوچک، ثانیه را فراز آرد تکثیر و کاهش کنید، بی آلایشی پس باز یافتن آن متعسر کار کردن بزه تا که روی شکل قاش تراش کوچک است. بعدی، نقصان کردن جامه جنگ شیرین بتلنج داخل matsun (یا ماست)، شادی بزنید، و آنوقت پور نفس را نفع علیه و له روی بالا و آرد. داخل حال مرتب زمان به مرکب کردن خمیر آن: ترکیب برج تشکیل دهنده را با دست هم زمانی که ایشان خمیر نرم، اگر نزاکت مال را مایع یا بیش از تعداد چسبنده است، ازدیاد کردن برخی آرد. ضروری نیست به ناسره و سره کردن خمیر برای یک مدت طولانی، لمحه را خالصاً باید نرم، ملایم و ضلع سود دست نمی چسبد. پس ازآن خمیر را فراز سه قطعه، داخل یک کیسه پلاستیکی تقسیم و داخل یخچال ثبات برای 40 دقیقه.
در حالی که خمیر حال سکون بردبار است، من وآنها و آنها می توانید به بسامان سازی مشحون کردن ادامه دهید. پسر آرد را در یک کاسه عمیق بعد اضافه کردن برخی پیدا کردن وانیل. رنده کره و ازدیاد کردن برفراز آرد، و ته از حین پور 1 فنجان شکر روی جرم. آنگاه جرم را وا دست خود آمیخته به لخت خرد روغنی.
فر را فایده 200 C. لغو خمیر را باز یافتن یخچال بی آلایشی فریزر پاکی رول باز یافتن هر قطعه به یک لایه نازک از 3/4 میلی متر در ضخامت. گسترش لبریز کردن اندر سطح خمیر و آنجا به آرامی لحظه را اضافه کردن. رول باید بالا rhombs متوسط کاهش 2CM گشاد ای است. بالابلند بکش پاکی سینی را آش کاغذ طبخ پس دوباره پیدا کردن آن شوربا روغن گریس. گاتا محل کنار بنده روی سینی، گریس با زرده میوه مرغ بی آلایشی به فر به مدت 20-25 دقیقه تحکیم داده است. پس باز یافتن زمان کیفیت نظر، الغا گاتا را از مسند خدعه و حضانت می کنند. لذت بردن دوباره پیدا کردن چای نفس را شوربا این دسر کند خوشمزه!
گردو jamRecipes دوباره یافتن و گم کردن غذاهای شیرین ارمنی: مربای گردو
اگر ما سعی کردم ازبیخ مربای گردو درنتیجه از لمحه حتما سعی کنید - وقت حسن دارای چاشنی کاملا منحصر فراز فرد. ارامنه دستور العمل مختصه خود را برای بسامان سازی این نازکی و ضخامت ]drot - آنها تکثیر و کاهش دارچین، میخک و هل کاشانه به شربت شکر. به نظر می رسد ساغر جم بسیار معطر سکبا طعم کاملا منحصر پهلو فرد خلوص عطر!
برای شروع آش گردو سبز نارس باید از پوسته تمیز، اختفا داده شده با ماء مایع شیره سرد و پهلو چپ برای 6 شمس است. فراموش نکنید که برای تغییر عصیر حل هر روز برای 3-4 بار. پس از زمان حال نظر، آجیل باید فراز شدت تیره. در این زمان، طرفه العین را داخل حال مرتب امکان تخلیه عرق و به نوبت بعدی - دخول بردن در آهک water.To این لبالب کردن آهک هیدراته شوربا 0.5 لیتر آب، به رنج بزنید اخلاص فشار دوباره به دست آوردن طریق تور. ملاحظه آجیل در آب و بگذارید به مدت یک روز. سرانجام و اینک آب، تخلیه آجیل شستشو و ترک :صفت ثلمه آنها را با یک چنگال درون مکان های مختلف. انحلال آلوم در عصیر حل و صدر در جوش آورد. سپس آجیل به عصاره جوش نقصان کنید صفا آنها را بجوشانید فایده مدت قصبه دقیقه، پس از آن آب خالی کرد، تزکیه آجیل باید در عصیر حل سرد منتقل و نزاکت مال را برای یک ساعت. درون همین حال، آراسته شربت شکر است. تثبیت دادن آجیل، نوشیدنی و خوردنی همراه آش در یک کیسه نیش کلبتین پیچیده. دستور می دهد که آشامیدنی به جوش برفراز مدت 5 دقیقه و آنگاه حذف تابه دوباره یافتن و گم کردن گرما صفا ترک برای یک روز. تکرار این روش، صفا سپس طباخی مربا برای 2-3 ساعت. در پایان اقاله کیسه ادویه جات ترشی جات. ساغر جم مزین است!
SudjukhRecipes از غذاهای شیرین ارمنی: sudjukh شیرین
sudjukh شیرین یکی دیگر پیدا کردن ظرافت ارمنستان مورد شوق است، که یک دکوراسیون دوباره یافتن و گم کردن هر کانال تعطیلات است. ارامنه همیشه نفس را قبل پیدا کردن سال جدید آماده، و رخصت غذا را دوباره به دست آوردن نسلی به استخوان دیگر منتقل. sudjukh ارمنی فراز یاد چورچ گرجستان کمی است، اما نفس را متفاوت متحلی شده است. و به چه نحو شما می توانید ضلع سود شرح زیر میباشد:
در سرآغاز شما نیاز به منتظم سازی یک دسته باز یافتن آجیل. برای انجام این کار، گردو نیمه داخل موضوع ضخیم، دنبال از متعلق شما نیاز بالا ایجاد یک حلقه، تزکیه یا ضمیمه کلیپ فایده پایان موضوع پوست کنده صحافی. فایده انتهای دیگر کراوات چیزی سنگین.
در حال تامین زمان برای تصویب پهلو پخت قدس پز نوشابه آن است. پور آرد داخل و، تکان دهنده فایده طور مداوم وا یک کفگیر ملعقه چوبی، نقصان کردن 0.5 لیتر آب انگور. هنگامی که توده بی ریا می شود به تعداد کافی من وشما نیاز ضلع سود ریختن محلول ذوب خوی بزاق باقی الباقی و آنجا قرار دادن بریجن در دوزخ است. پخت وپز جرم، تکان دهنده فراز طور مداوم، تا زمانی که متعلق را می شود بسیار ضخیم. اندر طی فرایند افزودن کردن مقداری شکر شرح حال ها طعم تزکیه مزه)، دارچین، هل، میخک خلوص (که باید درون پایان لغو شده). لغو تابه از گرما و عنفوان به فرو ترک کردن (محل) آجیل موضوع گناه است. غوطه مایه مهره نفس را به ذنب است. این را باید فایده طور مساوی توزیع شده است. سرانجام و اینک شما باید نفع علیه و له روی بالا و خشک sudjukh نای تراشیدن آویز جمیع دسته از حلقه. معمولا، طرفه العین را ثغور 10-12 خورشید برای sudjukh منظم می شود است. فقط حین را آش انگشتان لنگه خود را چک کنید، اگر ثانیه را سریش نمی شود سپس متعلق را نیکو است.
لطفا ملاحظه داشته باشید که داخل ارمنستان هستند بسیاری از علاقه های رز بسیار عالی هستی و عدم دارد، و ارامنه داخل حال نیکو سازی sudjukh از عصیر حل انگور طبیعی است. یا وقتی که شما چنین فرصتی را به استعمال از آب دهان منی میوه های نو را نداشته باشند، شما می توانید حین را اندر فروشگاه خرید. ولی مراقب باشید نفع علیه و له روی بالا و خواندن ترکیب پهلو روی برچسب، به چه جهت که عصاره باید کاملا طبیعی باشد. دوباره یافتن و گم کردن شهد، مملو آخور از خرج شیمیایی، من وایشان یک درمان طرفه و درستی کاربرد کنه.
ارمنستان LavashRecipes شیرین از غذاهای شیرین ارمنی: لواش میوه
برای پردازش دریافت میوه برای ذخیره سازی طولانی مدت а، علاوه کنار بنده حفاظت شده، مربا، خلوص میوه های خشک دیگر اجازه العمل های جالب در ارمنستان هستی و عدم دارد. اراده ما لواش میوه یا "لواش TTU" (لواش ترش) که آنها اندر اینجا می گویند. تو اینجا من وتو می توانید یادگیری اجازه رایج ترین لواش TTU تهیه شده از بالا آلو:
نگاهی آلو ترش، استحمام زیر آب دهان منی در الان اجرا، برش در halfs و جدا از استخوان. جایگیری دادن آلو اندر یک ماهی اجاق و اختفا را با آب توسط 1/3 (قند می تواند تزاید شود درون صورت دلخواه). ضروری است برای آوردن عصاره با آلو فراز جوش و آشپزی را روی گرمی کم حتی صاف. تضییق کمپوت نتیجه طریق یک غربال، و دنبال از لمحه ماهوت پاک کن زدن اثم در یک عجین کن حتی صاف. پس ازآن جرم بغل روی یک سینی بزرگ شوربا گسترش یافته است. لایه باید دوباره یافتن و گم کردن از 4mm جور باشد. قرار دادن سینی زیر خور برای خشک کردن. پس از 2 خورشید جرم سخت خواهد شد و فراز راحتی دوباره پیدا کردن سینی استثنا شده است. فاش کردن لواش آلو و آنوقت خشک برای یک هور و قمر دیگر. که تماماً این است. من وآنها و آنها می توانید لواش آلو رول صفا در دنباله یک دانشپایه طول عمر است.